Opfriscursus

U bent al in het bezit van een rijbewijs maar u heeft al geruime tijd niet of nauwelijks deelgenomen aan het verkeer. Omdat u zelf geen auto heeft, door ziekte of traumatische ervaringen in het verkeer durft u niet of nauwelijks meer zelfstandig auto te rijden. Ook kan het zijn dat u er soms tegenaan loopt dat bijzondere verrichtingen niet helemaal soepel verlopen. U staat midden in de stad en het inparkeren lukt gewoon niet goed. Speciaal voor u hebben wij een opfriscursus ontwikkeld. Afhankelijk van uw vragen wordt het aantal lessen gepland. Wij starten met een onderzoek hoe het met uw kijkgedrag en verkeersinzicht is gesteld, en hoe we dit eventueel kunnen verbeteren. Verder is het ook van belang hoe het met uw theoretische kennis staat, er is namelijk de laatste jaren veel veranderd. Het verkeer is drukker en meer agressief en dit vraagt een aangepast en assertief rijgedrag.

Onze aanpak?

U begint met rijden op een rustig tijdstip, in de lesauto, met uw instructeur. De instructeur observeert en begeleidt u tijdens de rit. Na afloop krijgt u een advies. Uw wensen ten aanzien van uw verbeterpunten worden ook meegenomen. Samen gaat u werken aan de punten die nodig zijn om van u weer een veilige en zelfstandige weggebruiker maken.

Hoeveel lessen?

De lesaanpak is individueel afgestemd en hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen. Het is ook mogelijk om de laatste les samen met de instructeur in uw eigen auto te rijden.

Ons doel?

Dat u weer met een veilig gevoel de weg op kunt en volop kunt genieten van uw rijbewijs!

Rijschool JBS op Facebook