De lesauto van Rijschool JBS

Bij Rijschool JBS les je in een nieuwe Audi A3 1.6. TDI ultra sportback, want voor een rijschool maar ook voor een leerling is de lesauto essentieel bij het lessen. Audi is het huismerk van Rijschool JBS omdat veiligheid, betrouwbaarheid voorop staan en de comfort en techniek van Audi altijd top is.

Daarnaast heeft de lesauto een mooie sportieve uitstraling. De auto voldoet volledig aan de eisen die het CBR stelt aan een lesauto.

Lescam inclusief GPS Systeem

Tijdens de praktijkles wordt met een lescam(era) systeem de  les opgenomen op een micro sd-card tot 290 graden rondom de lesauto. Met dit systeem kunnen de beelden direct, zonder gebruik van een laptop, afgespeeld worden tijdens de les via een scherm als hulpmiddel om de verkeerssituatie ter plekke met de leerling te bespreken.De lescam(era) heeft een ingebouwd gps systeem, waarbij men met behulp van google earth te allen tijde kan nagaan waar de verkeerssituatie zich afspeelt op de kaart. 

Meer weten over de Lescam? Lees hier..

Comfortabel lessen met ergonomische "Recaro" stoelen

Recaro Ergomed
De Rolls Royce onder de autostoelen! Het welhaast ambachtelijke niveau van stoelen maken vindt u terug in de kwaliteit van de RECARO Ergomed.  Door de vele opties is de Ergomed de ideale autostoel. Optimale ondersteuning daar waar nodig en electrisch instelbaar om het u nog aangenamer te maken.

  • lendensteun
  • zitlengteverstelling
  • elektrische hoogteverstelling
  • elektrische verstelbare rugleuning
  • verstelbare hoofdsteun

Foto impressie van onze lesauto

Rijschool JBS op Facebook

Inschrijven bij Rijschool JBS

Wil jij je rijbewijs halen en beginnen met autorijlessen, vul dan ons online aanmeld formulier in. We nemen dan zsm contact met je op voor het maken van een afspraak.

Lees verder..